Skip to content

Kommunikatsiooni projektijuht, tule meile tööle!

Kui sind iseloomustab pealehakkamine ning mõte kommunikatsioonitööst paneb sul silma särama, kandideeri meile tööle. Tööle asumise aeg kokkuleppel.

Töö sisu kujuneb vastavalt sinu teadmistele, oskustele ja huvidele. Meie juures on võimalik tegeleda näiteks ajakirjade väljaandmise, sotsiaalmeedia ja kodulehtede haldamise, kommunikatsiooni planeerimise, mitmesuguste tekstide kirjutamise, kujundamise ja paljugi muuga. Kõigis töödes toetab projektijuhti konsultantide meeskond.

Töö kommunikatsioonibüroos on vaheldusrikas näiteks võib olla vaja kirjutada elektriseadmetest, valmistada ette tervishoiu teemalised jutupunktid, kujundada sotsiaalmeediapostitus ning kirjutada memosid ja pressiteateid. Et juhtida mitut kommunikatsiooniprojekti, läheb tarvis süsteemsust, loovust ja tehnilist taipu.

Kõrgtasemel eesti keele oskus on hädavajalik. Kuna kuulume ainsa Eesti kommunikatsioonibüroona üleilmsesse PR Butiques International võrgustikku ning meil on mitmeid rahvusvahelisi kliente, on oluline ka inglise keele oskus. Kogemustepagasis võiks olla mõni varasem kommunikatsioonitöö kogemus, omandatud kõrgharidus (kommunikatsiooni, filoloogia, semiootika, majanduse või muus seotud valdkonnas).

PR Partneris võetakse tööd tõsiselt, iseennast mitte nii väga. Oleme meeskond, kes armastab ühiselt saavutada, lastes seejuures kliendil särada. Usume paindlikkusse ja lojaalsusesse, huumorisse ja teadmistesse.

Tööd teeme vanalinna veerel asuvas kontoris, kus kolleegide tugi on käepärast.

Lisaküsimuste korral helista või kirjuta Ilona Leivale numbril 5165654.

Kandideerimiseks saada CV ja motivatsioonikiri aadressil ilona@prpartner.ee. Palun lisa töötasu soov ja võimalik tööle asumise aeg.