Skip to content

PR taskuhäälingutega targemaks

Kommunikatsiooni maailmas rajal püsimiseks tuleb end valdkonna arengutega kursis hoida ja ennast pidevalt arendada. PR-teemalised taskuhäälingud on selleks ideaalne võimalus, olles liikvel, trennis või puhkepausil.

Jutuvestjana mõjuv live-esitluste formaadis The Moth inspireerib ja motiveerib esinejate isiklike kogemustega. The Moth’i missioon on edendada jutuvestmiskunsti ja -oskusi, tuletades oma lugudega meelde inimestevaheliste suhete olulisust. Suhete loomine ja hoidmine on iga kommunikatsioonispetsialisti hädavajalik oskus.

Suhtekorralduse veteran Gini Dietrich võtab Spin Sucks taskuhäälingus ette erisugused PR väljakutsed, pakkudes praktilisi lahendusi ja mõttevahetusi oma kaasjuhi Chip Heathiga.

Ajakirjandusliku perspektiivi arendamiseks tutvu lähemalt Annie Pace Scrantoniga, kes on Pace Public Relations agentuuri asutaja ja tegevjuht. The PR Pace aitab täiustada teemapakkumisi ja tugevdada suhteid ajakirjanikega, jagades sisukate intervjuude kaudu reporterite ja ajakirjanike vaateid ja parimaid praktikaid.

India juhtiva kommunikatsioonibüroo Nucleus PR taskuhääling All About PR jagab kasulikke nippe ja vestlusi ekspertidega, käsitledes modernse suhtekorralduse maastikku.

Drew McLellan on aga pühendanud oma taskuhäälingu Build a Better Agency agentuuride omanikele ja juhtidele, aidates navigeerida pidevalt muutuvas turunduse ja kommunikatsiooni valdkonnas. Väärtuslikud strateegiad ja taktikad aitavad viia kommunikatsioonibüroo järgmisele tasemele.

PR Boutiques International, mille üleilmsesse võrgustikku kuulub ka PR Partner, käsitleb oma Insider taskuhäälingus päevakajalisi probleeme, millega PR agentuuride juhid rinda pistavad. Samas püsivad nende mõtted ja juhised ajas universaalsed, aidates lahenda konflikte, jõuda konsensuseni ja luua edukaid partnersuhteid.

Vaatevälja laiendamiseks leiad erinevaid turundusdistsipliine käsitlevaid saateid taskuhäälingust Marketing Podcast Network. Kuula loo jutustamise strateegiatest ja õpi tundma turunduse ja tehisaru ühisosa, mis võib mõjutada ka suhtekorraldust.

Artikkel on pärit üleilmse kommunikatsioonibüroode võrgustiku PR Boutiques blogist.